ၾကက္သြန္နီကုိ
လွီးျဖတ္ျပီး ေနာက္တစ္ေန႔မွ အသုံးျပဳျခင္းမ်ားကုိ ေရွာင္က်ဥ္ၾကပါခင္ဗ်ာ။
ဘာျဖစ္လုိ႔လဲ ဆုိေတာ့ လွီးျဖတ္ျပီး ကာလၾကာရွည္စြာ ထားေသာ(တစ္ညအိပ္ေက်ာ္)
ၾကက္သြ
န္နီဟာ
ဘက္တီးရီးယားပုိးမႊားမ်ားကို ေပါက္ဖြားေစျပီး ထုိပုိမႊားေတြက
အစာေခ်ရည္မ်ားကုိ လိုအပ္သည္ထက္ ပုိမုိထြက္ရွိေစျပီး အစာအဆိပ္သင့္တဲ့
အထိေတာင္ျဖစ္ေစႏုိင္လုိ႔ပါဘဲခင္ဗ်ာ။
(ကူးယူေဖာ္ျပျခင္းပါခင္ဗ်ာ။)
Re-Credit to -Sein Lan Myay
ေမာင္(စြယ္စံုက်မ္း)
No comments:
Post a Comment